## 2<sup>nd</sup> Review Meeting EU FP7 ICT Collaborative Project

## **MiSPiA**

## "Microelectronic Single-Photon 3D imaging Arrays for low-light high-speed Safety and Security Applications"

grant agreement 257646

	T			
Date	July 13 <sup>th</sup> , 2012			
Host	Politecnico di Milano, Dip. Elettronica e Informazione			
Place of Meeting	"Electronics" building - ground floor			
	Dipartimento di Elettronica e Informazione (Dept. Electronics and Information Science)			
	via Golgi 40			
	I-20133, Milano (Italy)			
Contact	Prof. Franco ZAPPA			
	phone: +39 02 2399 6149			
	mobile: +39 338 6760988			
	skype: francozappa			
	email: franco.zappa@polimi.it			
How to get to POLIMI	how to reach POLIMI-Zappa.pdf			

AGENDA					
8:30 (30 min)	Private Meeting		Project Officer (Dr. Christoph HELMRATH) and Reviewers (Dr. Pekka KATILA, Dr. Louis HERMANS)		
9:00 (20 min)	Welcome	Round Table Introductions Review Agenda			
<b>9:20</b> (20 min)	MiSPiA Project Overview	Project Overview and Follow-up of previous recommendations Achievements for the period, Deliverables & Milestones	Project Coordinator (prof. Franco ZAPPA)		
9:40 (20 min)	MiSPiA Management and Budget	Management and consumption vs. budget	Project Coordinator (prof. Franco ZAPPA)		
		Work Package Presentations			
<b>10:00</b> (20 min)	WP2 "Test structures for SPADs, smart-pixels and mini-arrays for 2D imaging"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP2 leader partner POLIMI (Dr. Alberto TOSI)		
10:20 (30 min)	WP3 "SPAD smart-pixels and mini-arrays for 3D ranging"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP3 leader partner POLIMI (Prof. Franco ZAPPA)		
10:50 (30 min)	WP4 "Development of the two FrontSPAD 3D ranging modules"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP4 leader partner MPD (Dr. Simone TISA)		
11:20 (20 min)	Visit to	the Labs and Demonstration of some MiSPiA resu	ults		

11:40	WP5	Aim of the WP	WP5 leader partner FRAUNHOFER
	"Development of advanced SPAD	Progress against objectives for the period	(Dr. Werner BROCKHERDE)
(30 min)	Silicon-on-Insulator CMOS technology"	Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	
12:10	WP6	Aim of the WP	WP6 leader partner FRAUNHOFER
	"Development of the BackSPAD array"	Progress against objectives for the period	(Dr. Werner BROCKHERDE)
(20 min)		Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	
12:30	WP7	Aim of the WP	WP7 leader partner CRF
(00 : )	"Performance assessment of 3D	Progress against objectives for the period	(Mr. Carlo D'AMBROSIO)
(20 min)	camera in short-range Safety applications"	Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	and Dr. Simone TISA
12:50	WP8	Aim of the WP	WP9 leader partner EMZA
(10 min)	"Performance assessment of 2D and 3D cameras in long-range Security applications"	(start on Month 25)	(Dr. Zeev SMILANSKY)
13:00	WP9	Aim of the WP	WP9 leader partner POLIMI
	"Dissemination and exploitation"	Progress against objectives for the period	(Prof. Franco ZAPPA)
(30 min)	,	Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	
13:30			
		Lunch	
(60 min)			
14:30	Private Meeting		Project Officer
(00 1)			(Dr. Christoph HELMRATH)
(90 min)			and Reviewers
			(Dr. Pekka KATILA,
16:00	Foodbook from Davious		Dr. Louis HERMANS)
16:00	Feedback from Reviewers		Project Officer (Dr. Christoph HELMRATH)
(30 min)			and Reviewers
(00 11111)			(Dr. Pekka KATILA,
			Dr. Louis HERMANS)

Meeting ends ca. 16:30